Epilare definitiva

Epilarea este o adevarata problema pentru numeroase persoane, in special pentru doamne si domnisoare. Solutia de epilare definitiva este extrem de atractiva date fiind beneficiile pe termen lung: timp economisit, bani economisiti si un aspect ingrijit al pielii care dureaza.
Cea mai eficienta metoda de epilare nu este taierea partii vizibile a parului, smulgerea dureroasa a radacinii sau folosirea diverselor creme. Pentru cei care doresc ca rezultatele sa se mentina pe termen lung si sa nu mai aiba grija epilarii, solutia cea mai eficienta este distrugerea selectiva a folicului pilos respectiv radacina firului de par.

Indepartare tatuaj

Ce este un tatuaj?
Tatuajele reprezinta un mod de exprimare a personalitatii sau pot sa reda intr-un singur semn o intamplare marcanta pentru persoana care il poarta. Aceste desene pe piele au fost considerate mereu la moda, insa ele dateaza de mii de ani, dupa cum atesta descoperirile de pe tot globul. In functie de zona si regiunea de provenienta, oamenii dispun de o cultura diferita si implicit de o serie variata de obieceiuri, lucru reflectat in modul de tatuare a pielii.

Oricat de artistic sau elaborat este desenul afisat pe piele, sunt inregistrate anual mii de cereri de stergere a tatuajelor. In aces caz exista mai bine de cateva zeci de motive care conduc la decizia de a inlatura tatuajul. Din fericire, tehnologia este si de aceasta data de partea noastra, iar cu ajutorul LASER-ului putem scapa de orice.


 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1