Rezultate clinice

Intrebari frecvente epilare definitiva

Este mai avantajos sa inchiriez sau sa cumpar un echipament LASER?
Solutia cea mai buna depinde de nevoile dumneavoastra si de bugetul disponibil. Varianta de inchiriere implica riscuri reduse si un cash flow confortabil inca din primele luni, dar nu sunteti proprietarul echipamentului. Atunci cand cumparati, puteti folosi echipamentul cum doriti si va amortizati investitia mai repede. Orice varianta ati alege, veti avea beneficii sigure. Un echipament inchiriat poate fi oricand achizitionat, daca va doriti acest lucru.

Care este perioada minima de inchiriere a unui aparat LASER? 
Perioada minima este de 3 luni. Desi un aparat LASER poate aduce profituri substantiale chiar si intr-o luna, credem ca o perioada de minim 3 luni este necesara pentru a observa adevaratul potential al acestor echipamente. Oferim acest sistem de inchiriere pentru ca stim ca echipamentele noastre pot aduce rezultate spectaculoase in cazul fiecarui tratament.

Pot cumpara echipamentul dupa ce l-am avut in chirie?
Da, dupa terminarea contractului de chirie puteti opta pentru achizitionarea aparatului (leasing sau cash) si veti primi si un discount proportional cu perioada de inchiriere. 

Daca doresc sa achizitionez in leasing un aparat LASER, beneficiez de discount?
Sigur, prin ambele variante posibile de plata, cash sau leasing, veti putea beneficia de discount deoarece L’ORTEC MEDIAL primeste plata integrala a aparatului. Avantajul unui leasing este ca aveti o plata lunara mica, asemanatoare cu o chirie lunara, dar la sfarsitul contractului echipamentul ales ramane al dumneavoastra.

Daca inchiriez sau achizitionez un echipament LASER voi primi training?
Da, fie ca inchiriati, achizitionati sau optati pentru leasing, va oferim o zi intreaga de curs in care veti invata teoriile care stau la baza tehnologiei si, prin sesiuni de practica, veti dezvolta abilitatile necesare operarii in deplina siguranta si incredere a echipamentelor LASER. Pe toata durata perioadei contractuale, veti avea acces la un trainer specializat pentru orice tip de intrebare sau ajutor.

Voi primi materiale informative despre aparate si procedura? 
Fiecare echipament LASER este insotit de un KIT de marketing complet. Acesta contine: fise pentru diagnoza pentru clienti, contract de servicii si consimtamant, brosuri cu informatii legate de procedura, afise, bannere indoor si outdoor care se personalizeaza cu datele companiei dumneavoastra. 

Cat de interesati sunt clientii de serviciile oferite cu ajutorul echipamentelor LASER?
Interesul pentru tratementele cu lumina LASER este unul sporit. Fie ca vorbim despre procedura epilarii definitive sau despre indepartarea tatuajelor, mii de perosane apeleaza la acest serviciu in Romania. Oportunitatile sunt foarte mari, iar clientii care vin chiar si pentru o singura sedinta tind sa devina clienti fideli.

Este lumina emisa de aparatele LASER daunatoare pentru mine?
Echipamentul nu prezinta niciun risc pentru pacient sau pentru operator. Ca atare, lumina emisa de aparatele LASER nu aduce efecte adverse.

ste tratamentul de epilare definitiva cu LASER dureros?
LASER-ul folosit in epilarea definitiva este dotat cu un sistem de racire, fapt ce conduce la eliminarea disconfortului resimtit de pacient. Majoritatea pacientilor afirma ca metoda nu este dureroasa, senzatia fiind uneori chiar placuta.

Cum actioneaza DIODE LASER  asupra firului de par?
LASER-ul produce o raza de 808nm care este absorbita de melanina (pigmentul care da culoare firului de par) in radacina firului de par. Melanina se supraincalzeste si distruge radacina firului de par, eliminand astfel capacitatea firului de par de a se regenera.

Care este durata unui tratament complet de epilare definitiva?
Pentru a elimina pana la 80% din firele de par sunt necesare intre 6 si 10 sedinte in functie de fototip. In functie de zona si de rapiditatea cresterii firului de par, sedintele vor fi efectuate la intervale de 3-6 saptamani.

Cat dureaza o sedinta de epilare definitiva cu LASER? 
Durata unei sesiuni de epilare se stabileste in cazul fiecarui client in functie de suprafata care trebuie tratata. Pentru zone precum fata sau axila, o sedinta poate dura doar 3-6 minute. Chiar si pentru zona dorsala sau a membrelor inferioare, durata unei sedinte de epilare definitiva cu tehnologia LASER este redusa cu 50% fata de sedintele realizate cu tehnologii clasice. Veti petrece mai putin timp in tratamente, iar rezultatele vor fi mai spectaculoase.

Dupa cat timp se vor vedea rezultate?
Rezultatele vor fi vizibile de la prima sesiune LASER. Veti observa o crestere mai lenta a firelor de par si zone in care parul nu va mai creste. Pe parcurs, dupa mai multe sesiuni, o sa observati scaderea numarului firelor de par, pana la eliminarea totala a acestora.

Ce metode alternative de epilare se pot folosi inaintea si in timpul tratamentului cu LASER?
Epilarea se poate face doar cu lama de ras. Este interzisa epilarea prin metode ce smulg firul de par (ceara, epilator electric, penseta ) sau cu creme depilatoare.

Tratamentele de epilare definitiva cu LASER sunt eficiente pentru orice tip de par?
Da, conditia principala fiind ca tratamentul sa fie respectat intocmai, exceptie facand numai persoanele cu ten african ( fototip 4). Diferenta dintre tratamentul pentru firele de par mai putin pigmentate sau cu o structura mai fina si parul inchis la culoare, consta in numarul de sedinte necesare obtinerii unui rezultat optim.

Unde anume putem aplica epilarea cu LASER?
Metoda este una testata si sigura, iar aceasta se poate aplica pe orice zona a corpului uman, mai putin pe pleoape si sprancene.

Cum reactioneaza pielea dupa tratament?
Pielea prezinta o usoara inrosire a zonei tratate cu mici umflaturi in jurul foliculilor de par, indicand faptul ca foliculul a raspuns la tratament.

Raza LASER ne poate afecta organismul?
Adancimea maxima la care poate ajunge raza laser este intre 2 si 5 mm sub piele. Nu este periculos, intrucat raza LASER-ului de 808nm actioneaza doar asupra melaninei din firul de par, neafectand zonele adiacente. Astfel, folicul de par este distrus, dar organele interne nu sunt afectate in niciun fel.

Se poate realiza terapia cu LASER si in cazul in care exista fire de par crescute sub piele?
Acest tip de tratament este chiar recomandat persoanelor ce au fire de par crescute sub piele deoarece LASER-ul distruge atat firele de la suprafata cat si cele ascunse in interior.

Epilarea cu LASER se poate efectua si pe persoanele ce sufera de dereglari hormonale?
Da, tratamentul se poate face, insa acesta va dura mai mult. Pentru a inlatura pilozitatea excesiva cauzata de dereglarile de ordin hormnonal este necesar doar un numar mai mare de sedinte de tratament.

Epilarea LASER este doar pentru femei?
Nu, si barbatii pot apela la tratamentul de epilare cu LASER, metoda devenind din ce in ce mai populara in randul acestora, in ultimul timp.

Este epilarea cu LASER permanenta?
Da, este pentru firele de par asupra carora a actionat LASER-ul. Necesitatea efectuarii sesiunilor de intretinere survine din faptul ca pe piele apar tot timpul fire de par noi, care nu au fost tratate.

Se poate efectua tratamentul LASER impreuna cu suplimente sau tratamente medicale?
Medicamentele interzise in timpul tratamentului cu LASER sunt ROACCUTANE sau RETIN-A. La prima consultatie se va discuta despre tratamentele medicamentoase sau nutritioniste urmate de client, pentru a determina cursul corect al tratamentului.


Intrebari frecvente
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1