808nm - Epilare definitiva
Epilarea este o adevarata problema pentru numeroase persoane, in special pentru doamne si domnisoare. Solutia de epilare definitiva este extrem de atractiva date fiind beneficiile pe termen lung: timp economisit, bani economisiti si un aspect ingrijit al pielii care dureaza.

Cea mai eficienta metoda de epilare nu este taierea partii vizibile a parului, smulgerea dureroasa a radacinii sau folosirea diverselor creme. Pentru cei care doresc ca rezultatele sa se mentina pe termen lung si sa nu mai aiba grija epilarii, solutia cea mai eficienta este distrugerea selectiva a folicului pilos respectiv radacina firului de par.

Aparatul de epilare LASER, care inseamna "Light Amplification by Stimulated Emition of Radiation" (amplificarea luminoasa prin emisie de radiatii stimulate), cu tehnologia DIODE are raza reglata sa transmita in siguranta radiatii ce vor distruge firul de par fara a afecta tesuturile invecinate. Astfel, se iau in considerare la reglarea valorii si a timpului de radiatie culoarea pielii, pigmentul firului de par, grosimea si desimea acestora.

Cum functioneaza?
Raza de LASER poate fi absorbita in mod selectiv de melanina firului de par si transformata in caldura in foliculul pilos, ducand la distrugerea definitiva a radacinii firului de par si a celulelor care hranesc parul. Acesta va incepe astfel sa cada de pe zonele supuse tratamentului LASER chiar de la prima sedinta, cand aproape 30% din firele de par dispar, rezultand in final indepartarea permanenta a parului. 

Tehnologia DIODE LASER este usor de adaptat fiecarui pacient, deoarece numarul de sedinte necesare pentru a se elimina total parul variaza in functie de tipul parului, culoarea pielii, varsta, sexul si alti factori. In general sunt necesare intre 6 si 9 sedinte realizate la distanta de cateva saptamani sau chiar luni, intervale recomandate de catre operatorul specializat pe acest tip de tehnologie DIODE.

Pentru ca epilarea definitiva sa fie eficienta, radacininile firelor de par trebuie sa se gaseasca in faza anagena, de crestere, momentul in care firul de par se naste din folicul. Deoarece nu toate radacinile se gasesc simultan in acest stadiu, sunt necesare mai multe sedinte de tratament.

Aparatul LASER 5000 ofera o putere superioara a lampii, mentinand un echilibru intre intensitatea luminii si grija de a proteja tesuturile invecinate pentru a evita eventualele leziuni.

Sigur si extrem de popular
Epilarea definitiva prin LASER si tehnologie DIODE de la L’ortec Medical este extrem de sigura, aparatul fiind creat in asa fel incat sa poata fi folosit in maxima siguranta, atat pentru client, cat si pentru operator.  Durerea sau disconfortul sunt aproape inexistente, datorita sistemului de racire avansat, iar pielea este imediat rehidratata cu ajutorul unei lotiuni speciale care ofera o senzatie placuta.

Tehnologia DIODE LASER si aparatul LASER 5000 sunt recunoscute pentru eficienta lor si sunt extrem de apreciate in cabinetele de specialitate din tara, dar si de peste hotare. Aparatul dispune de un eran color touch de 10,4 inch si vine impreuna cu un software de ultima generatie, fiind usor de folosit de catre un operator care a urmat un curs de instruire asigurat de compania noastra si inspira siguranta si incredere clientilor mai ales prin rezultatele rapide. Toate aparatele noastre sunt certificate international FDA/CE/ROSH/LVD/EMC.

Tratamentele cu LASER sunt extrem de eficiente si solicitate frecvent in a elimina parul deranjant de pe orice zona a corpului. Precizia oferita de aparatul LASER 5000 si efectele pe termen lung sunt extrem de apreciate de clientii L’Ortec Medical.

Avantajul epilarii cu DIODE LASER, in comparatie cu tehnologia IPL, este modul de distibutie a energiei, care este livrata diferit, concentrat, avand o fluenta (F=J/cm²) de 20 ori mai mare decat in cazul IPL. Tehnologia SkinGlide asigura un mod de lucru continuu, asemanator unui “masaj”, astfel ca permite folosirea unui numar egal de impulsuri pe toata suprafata tratata.

Singurele cazuri in care echipamentele LASER sunt contraindicate sunt cele in care clientul utilizeaza medicamente fotosensibile, are alergie la soare, prezinta boli de piele sau cancer de piele, este in perioada de sarcina si alaptare sau are tatuaje in zona de tratament. Pentru a evita orice situatii neplacute si a stapani toate aspectele tratamentului de epilare definitiva, reprezentatii nostri va stau la dispozitie pentru a va oferi training si informatii complete.

Tratamentele de epilare definitiva prin DIODE LASER cu ajutorul aparatului LASER 5000 reprezinta o investitie pe termen lung. Clientii care apeleaza la un astfel de tratament pentru o anumita parte a corpului se conving rapid ca tehnologia functioneaza fara efecte secundare si revin pentru noi tratamente. In plus, tratamentele eficiente si cu rezultate finale se desfasoara pe o perioada de cateva luni pana la un an, rata de recomandare fiind in general extrem de buna.

Doriti mai multe informatii?
Va invitam sa explorati sectiunea Aparate a site-ului unde veti gasi mai multe detalii despre aparatele noastre. Iar pentru a va putea oferi toate detaliile tehnice relevante si pentru a va prezenta efectele acestor tratamente, va recomandam sa ne contactati. Specialistii nostri va vor oferi consultanta gratuita si va vor ajuta sa alegeti solutia de inchiriere sau achizitie in functie de serviciile pe care doriti sa le oferiti si rezultatele dorite.

Aparate

Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1