808nm - Indepartare tatuaj
Ce este un tatuaj?
Tatuajele reprezinta un mod de exprimare a personalitatii sau pot reda intr-un singur semn o intamplare marcanta pentru persoana care il poarta. Aceste desene pe piele au fost considerate mereu la moda, insa ele dateaza de mii de ani, dupa cum atesta descoperirile de pe tot globul. In functie de zona si regiunea de provenienta, oamenii dispun de o cultura diferita si implicit de o serie variata de obiceiuri, lucru reflectat in modul de tatuare a pielii.

In prezent, tatuajele sunt considerate o arta si se bucura de o imensa popularitate in randul persoanelor de toate varstele. Potrivit cercetatorilor din domeniu, au fost identificate trei argumente principale invocate atunci cand cineva doreste sa isi faca un tatuaj:

1. Unicitatea – cei care isi fac un tatuaj vor sa se simta unici sau speciali, iar in acest sens, astfel de persoane doresc sa aiba pe corp un semn distinctiv menit sa ramana acolo permanent.
2. Independenta – pentru tinerii adulti un tatuaj bine intiparit pe corp reflecta gradul ridicat de libertate, insa stim cu totii ca asta nu ii ajuta cu nimic in procesul de responsabilizare.
3. Semnificatia – in functie de evenimentele intalnite pe parcursul vietii, unii dintre noi considera ca anumite momente pur si simplu merita sa fie consemnate pe propria piele.

Oricat de artistic sau elaborat este desenul afisat pe piele, sunt inregistrate anual mii de cereri de stergere a tatuajelor. In aces caz exista mai bine de cateva zeci de motive care conduc la decizia de a inlatura tatuajul. Din fericire, tehnologia este si de aceasta data de partea noastra, iar cu ajutorul LASER-ului putem scapa de orice.

Cum functioneaza tehnologia?
Inca de la inceputul anilor 1990, Q-Switch a devenit o metoda indragita de indepartare a tatuajelor, in special a celor de culori foarte inchise. Pulsul emis de aparatul LASER fragmenteaza pigmentii din care este compus tatuajul, astfel particulele mici de culoare sunt eliminate din corpul nostru. In urma unei sedinte de tratament cu LASER-ul, nuanta tatuajului va fi estompata si va capata un aspect fad.

Procedura dureaza numai cateva minute, iar intervalul intre sedintele de tratament este de trei saptamani. In acest timp pielea se va putea vindeca.  Numarul de sedinte necesare este stabilit individual in functie de marimea, vechimea si culoarea tatuajului.

Tehnologia actuala permite inlaturarea oricarui tip de tatuaj. LASER-ul Nd:YAG a primit aprecieri din partea medicilor dermatologi si specialistilor in estetica medicala de peste tot in lume.

Aparate


Contact
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1