Nd:YAG Q-Switched

ND YAG

Terminologie laser nd:YAG

Q-Switch - asigura pulsuri de energie foarte scurte (nanosecunde)

Nd:YAG - Sursa este un pistol de itriu-aluminiurubin (YAG - Yttrium Aluminum Garnet) imbogatit cu o cantitate mica de neodymium (Nd)

Nd:YAG Q- Switch LASER este recunoscut la nivel global drept unul dintre cele mai performante echipamente din domeniu. Indepartarea tatuajelor reprezinta o procedura de inalta precizie efectuata pe o portiune limitata de piele. Principiul de functionare al aparatului consta in emiterea unor lungimi de unda specifice pentru fiecare culoare. In acest mod sunt sterse cu success tatuajele colorate cu negru, albastru, rosu, maro, verde, dar si cele conturate cu alte nuante derivate din acestea. Intensitatea nuantelor tatuajului se estompeaza in timp, astfel ca tatuajele mai vechi necesita un numar mai mic de sedinte pentru a fi indepartate din straturile pielii.

Rezultatele remarcabile ale LASER-rului Q-Switched se datoreaza celor doua lungimi de unda, 1064 nm si 532 nm, care actioneaza extrem de eficient pe toate tipurile de piele. Procesul de termoliza selectiva este aplicat in cazul indepartarii tatuajelor. Intreaga energie a echipamentului este concentrata asupra particulelor de carbon si a nuantelor ce compun tatuajul, eliminarea pigmentilor fiind posibila fara a afecta tesuturile pielii.

Avand toate certificarile, ROSH si CE, LASER-ul Q-Switched dispune de un voltaj de 220v si de filtre interschimbabile. Printre avantajele echipamentului se numara faptul ca acesta poate indeparta orice tip de tatuaj, incluzandu-le pe cele profesionale, medicale, cosmetice si traumatice. Culorile tatuajului pot raspunde diferit in timpul interventiei, dar indepartarea acestora cu tehnologia Nd:YAG cu Q-Switch a fost intotdeauna posibila.

In plus, LASER-ul dispune de cel mai bun material de izolare ABS, ce exclude riscul aparitiei interferentelor, intreg ansamblul fiind perfect stabil. Sistemul de aclimatizare are rolul de a detecta temperatura apei si de reglare automata a sistemului in momentul in care sunt indicate prea multe grade Celsius.

Tot in mod automat este adaptata si fluenta echipamentului, astfel ca in momentul in care fluenta inregistrata este prea mica, echipamentul va inceta imediat procesul de functionare.

Pentru a putea opera pe orice tip de aparat este esential sa cunoastem setarile acestuia. Soft-ul Nd:YAG cu Q-Switch pemite citirea comenzilor in toate limbile oficiale. Eficienta tratamentelor este sporita multumita indicatorilor de lumina, ce permit chiar economisirea timpului si a costurilor de functionare.

Prin intermediul laserului Nd:YAG cu Q-Switch pot fi indepartate atat depozitele de pigmenti, cat si petele de batranete. Intreg procesul imbunatateste efectele  specifice rejuvenarii faciale.

Vezi aici aparatele L'ortec Medical
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1