Rezultate clinice

Intrebari frecvente Tatoo Remover

Este mai avantajos sa inchiriez sau sa cumpar un echipament LASER?
Solutia cea mai buna depinde de nevoile dumneavoastra si de bugetul disponibil. Varianta de inchiriere implica riscuri reduse si un cash flow confortabil inca din primele luni, dar nu sunteti proprietarul echipamentului. Atunci cand cumparati, puteti folosi echipamentul cum doriti si va amortizati investitia mai repede. Orice varianta ati alege, veti avea beneficii sigure. Un echipament inchiriat poate fi oricand achizitionat, daca va doriti acest lucru.

Care este perioada minima de inchiriere a unui aparat LASER? 
Perioada minima este de 3 luni. Desi un aparat LASER poate aduce profituri substantiale chiar si intr-o luna, credem ca o perioada de minim 3 luni este necesara pentru a observa adevaratul potential al acestor echipamente. Oferim acest sistem de inchiriere pentru ca stim ca echipamentele noastre pot aduce rezultate spectaculoase in cazul fiecarui tratament.

Pot cumpara echipamentul dupa ce l-am avut in chirie?
Da, dupa terminarea contractului de chirie puteti opta pentru achizitionarea aparatului (leasing sau cash) si veti primi si un discount proportional cu perioada de inchiriere. 

Daca doresc sa achizitionez in leasing un aparat LASER, beneficiez de discount?
Sigur, prin ambele variante posibile de plata, cash sau leasing, veti putea beneficia de discount deoarece L’ORTEC MEDIAL primeste plata integrala a aparatului. Avantajul unui leasing este ca aveti o plata lunara mica, asemanatoare cu o chirie lunara, dar la sfarsitul contractului echipamentul ales ramane al dumneavoastra.

Daca inchiriez sau achizitionez un echipament LASER voi primi training?
Da, fie ca inchiriati, achizitionati sau optati pentru leasing, va oferim o zi intreaga de curs in care veti invata teoriile care stau la baza tehnologiei si, prin sesiuni de practica, veti dezvolta abilitatile necesare operarii in deplina siguranta si incredere a echipamentelor LASER. Pe toata durata perioadei contractuale, veti avea acces la un trainer specializat pentru orice tip de intrebare sau ajutor.

Voi primi materiale informative despre aparate si procedura? 
Fiecare echipament LASER este insotit de un KIT de marketing complet. Acesta contine: fise pentru diagnoza pentru clienti, contract de servicii si consimtamant, brosuri cu informatii legate de procedura, afise, bannere indoor si outdoor care se personalizeaza cu datele companiei dumneavoastra. 

Cat de interesati sunt clientii de serviciile oferite cu ajutorul echipamentelor LASER?
Interesul pentru tratementele cu lumina LASER este unul sporit. Fie ca vorbim despre procedura de indepartare a tatuajelor sau despre cea a epilarii definitive, mii de perosane apeleaza la acest serviciu in Romania. Oportunitatile sunt foarte mari, iar clientii care vin chiar si pentru o singura sedinta tind sa devina clienti fideli.

Este lumina emisa de aparatele LASER daunatoare pentru mine?
Echipamentul nu prezinta niciun risc pentru pacient sau pentru operator. Ca atare, lumina emisa de aparatele laser nu aduce efecte adverse.

Cat dureaza pana cand dispare tatuajul?
In functie de marimea tatuajului si de modul de realizare a acestuia, numarul de sedinte poate varia. In general, media este de 6 sau 8 sedinte repetate la un interval de cateva saptamani pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Care sunt efectele secundare ale procedurii de indepartare a tatuajelor cu LASER?
In urma tratamentului pacientii pot reveni imediat la activitatilor lor zilnice. Zona supusa tratamentului se inroseste si poate aparea senzatia de arsura, insa totul la un nivel suportabil. La unele persoane, pot aparea senzatii de mancarime in urma cicatrizarii pielii. Aceste efecte secundare nu sunt de durata.

Tratamentul de indepartare a tatuajelor este dureros?
Tehnologia Nd:YAG cu Q-Switch a fost atent perfectionata astfel incat aceasta sa nu lezeze in niciun fel tesuturile pielii. Tratamentul nu este unul dureros atat timp cat este realizat de un profesionist care va aplica un anestezic local pe zona tatuata. Anestezia are rolul de a amorti pielea, asadar procedura nu va provoca niciun disconfort pacientului.

LASER-ul are efect si pe pielea inchisa la culoare?
Raspunsul este DA, laserul Nd:YAG cu Q-Switch functioneaza pe toate tipurile de piele.

Cum va arata pielea mea in urma tratamentului?
Imediat dupa ce a fost finalizata sedinta de tratament, pielea poate fi umflata si putin inrosita. In toate cazurile, pielea va reveni la culoarea normala.

Trebuie sa folosesc o anumita crema dupa tratament?
In niciun caz! Nicio crema nu este potrivita pentru a fi aplicata pe piele in urma procedurii de indepartare a tatuajului. Cerneala specifica tatuajelor ramane intiparita in epiderma pielii, acolo unde nicio crema nu poate patrunde. Mai mult, anumite creme contin un agent de albire si de fapt pot provoca mai mult rau.

Cate tratamente sunt necesare pentru a scapa de tatuaj?
Fiecare tatuaj este unic, insa in general media este de 10-12 sedinte de tratament. Tipul de piele, locatia tatuajului, culoarea, cantitatea de cerneala folosita, alaturi de varsta tatuajului, pot influenta numarul sedintelor de tratament necesare. Persoana avizata pentru aceasta procedura va stabili, in urma unei evaluari, timpul si costurile pentru fiecare pacient.

Este adevarat ca verdele, portocaliul si galbenul nu pot fi sterse din piele?
LASER-ul Nd:YAG  cu Q-switch este suficient de performant incat poate sterge orice culoare. Este adevarat insa faptul ca unele nuante sunt estompate mai rapid decat altele, dar intr-un final intregul tatuaj dispare.

Daca in trecut am mai incercat sa indepartez acelasi tatuaj si nu a functionat pot apela la tehnologia LASER?
Exista numeroase motive care pot explica de ce in prima faza nu s-a putut indeparta un tatuaj. Unele LASER-e nu permit nici macar estomparea nuantelor de albastru sau rosu, desi promit rezultate miraculoase. Tehnologia LASER-ului Nd:YAG cu Q-Switch este recunoscuta la nivel international, iar eficienta sa in indepartarea tuturor tipurilor de tatuaje a fost validata.

Dupa indepartarea tatuajului voi ramane cu cicatrici?
Probabilitatea ca o cicatrice sa apara este una extrem de scazuta. Pana in prezent numai 3% din numarul total de pacienti inregistrati peste tot in lume s-au confruntat cu aceasta problema. Atata timp cat pielea este lasata sa se vindece in mod natural, riscul aparitiei cicatricilor se pastreaza la o valoare minima.

Cum se realizeaza stergerea tatuajului folosind LASER-ul?
Principiul de functionare al aparatelor LASER implica fragmentarea particulelor de pigment prezent la nivelul pielii. Energia LASER ajunge in piele si atenueaza culoarea pigmentilor pana la disparitia completa a acestora.


Intrebari tehnice
Poze inainte si dupa
Contact rapid

Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1