Diode

Tehnologia DIODE LASER cu Skin Glide folosita la echipamentul LASER 5000 reprezinta performanta unui sistem ce lucreaza la parametri clinici. Aceasta metoda de tratament imbunatatita de L’Ortec Medical, mult superioara metodei clasice de epilare definitiva, reprezinta inovatia de ultima generatie in domeniul LASER-ului.

Avantajul epilarii cu DIODE LASER, in comparatie cu tehnologia IPL, este modul de distibutie a energiei, care este livrata diferit, concentrat, avand o fluenta (F=J/cm²) de 20 de ori mai mare decat in cazul IPL. Tehnologia SkinGlide asigura un mod de lucru continuu, asemanator unui “masaj”, astfel ca permite folosirea unui numar egal de impulsuri pe toata suprafata tratata.

Tehnologia de indepartare a parului cu DIODE LASER se bazeaza pe dinamica selectiva de lumina si caldura. LASER-ul cu DIODE produce o raza cu o lungime de unda de 808nm concentrata pe zona tratata. LASER-ul trece prin suprafata pielii pentru a ajunge la radacina foliculului pilos. Raza LASER emisa este absorbita de melanina, pigmentul care da culoare firului de par. In timpul acestei proceduri, LASER-ul emite un puls pentru o fractiune de secunda, permitand firului de par sa absoarba lumina si sa se incalzeasca. Atunci cand temperatura creste suficient de mult, structura foliculului de par este distrusa ireversibil, impiedicand astfel posibilitatea de regenerare a firului de par, fara a cauza leziuni asupra tesutului inconjurator. Datorita suprafetei mari a capatului laser si tehnologiei SkinGlide, ce permite glisarea rapida a capatului de lucru pe zona de tratament, sunt tratate un numar mare de fire de par odata, asigurand o viteza mai mare de tratament fata de metodele traditionale de epilare. Cu minim disconfort, aceasta este acum cea mai sigura, rapida si permanenta tehnica pentru indepartarea parului.

In procedura de indepartare a parului nedorit, un factor important este si durerea. Capatul LASER-ului DIODE, care vine in contact cu pielea, este dotat cu un sistem de racire foarte eficient care aduce pielea la o temperatura de 3° C - 6° C. Astfel se pot trata si zonele de piele foarte sensibile la durere, fara a fi nevoie de geluri de racire sau creme cu efect anestezic local. Racirea zonei tratate asigura protejarea pielii inainte, in timpul si dupa fiecare puls LASER emis spre piele, directionand in acelasi timp energia emisa de LASER catre radacina firului de par.

LASER-ul 5000 cu DIODA de 808nm permite ajustarea tratamentului in functie de tipul de piele si de culoarea firelor de par, asigurand o eficienta maxima a tratamentului cu o viteza sporita, o sedinta de tratament pentru o zona de dimensiune mica sau medie efectuandu-se in 15-20 minute.

Tehnologia DIODE LASER si aparatul LASER 5000 sunt recunoscute pentru eficienta lor si sunt extrem de apreciate in cabinetele de specialitate din tara, dar si de peste hotare. Toate aparatele noastre sunt certificate international FDA/CE/ROSH/LVD/EMC.

Vezi aici aparatele L'ortec Medical
Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare
 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1