Clienti

Marketing

Pentru a ajuta afacerea dumneavoastra sa creasca, este nevoie de eforturi sustinute de promovare, iar L’ORTEC MEDICAL vine in sprijinul partenerilor sai cu un kit de marketing all-inclusive GRATUIT! 

Va oferim materialele si informatiile de care aveti nevoie pentru a prezenta beneficiile tehnologiilor pe care le veti folosi in tratamente, dar si materiale de care veti avea nevoie in relatia cu clientii in procesul de fidelizare. 

Dupa achizitionarea oricarui echipament LASER, veti primi:

  • Brosuri detaliate cu informatii despre proceduri
  • Postere pentru receptie si cabinet
  • Bannere indoor si outdoor personalizate
  • Materiale de specialitate precum fisa client – diagnoza  sau contractul de consimtamant
  • Sfaturi de promovare on-line si off-line
  • Argumente si atuuri pentru vanzarea serviciilor
  • Lista de servicii si preturi recomandate

Suntem cunoscuti la nivel international deoarece facem mai mult decat sa oferim tehnologii inovatoare, eficiente si sigure in operare. Suntem alaturi de partenerii nostri pentru a ne asigura de succesul acestora si oferim uneltele care pot dubla sau chiar tripla numarul de clienti al unui cabinet.

Echipamentele noastre din gama LASER sunt performante si adaptate in permanenta nevoilor aparute in cadrul saloanelor, centrelor si cabinetelor medicale de astazi. Toata aparatura de care dispunem este proiectata in vederea obtinerii rezultatelor garantate in tratamentele specifice (epilare definitiva, indepartarea tatuajelor). Usor de operat, echipamentele LASER ofera rezultate rapide, iar intreg procesul este bazat pe evolutia tehnologica. Tratamentele se realizeaza in conditii de maxima siguranta si confort pentru toti pacientii.

Serviciile L’ORTEC MEDICAL respecta standardele europene de calitate si produsele sunt insotite de informatii si materiale pertinente  adaptate nevoilor individuale ale partenerilor nostri.

Suntem convinsi ca rezultatele oferite de gama LASER si fiabilitatea exceptionala a echipamentelor va vor oferi satisfactie maxima pe termen lung.


Informatii la
+40 770 184 412
Detalii.  Preturi.  Finantare

 
Site-ul nostru contine cookie-uri. Utilizand acest site, va dati acordul pentru folosirea cookie-urilor in concordanta cu informatiile prezentate.   OK   Citeste mai mult
1